Et stort udvalg kvalitetstæpper og gulvtæpper

Leder du efter et nyt tæppe til boligen eller virksomheden, så kom ind og ta’ et kig hos Vejle Gulve A/SSjællandsgade 25B, 7100 Vejle. Vi giver gerne en kop kaffe, når du kommer og besøger os i butikken. 
Vi har mere end 50 års erfaring med tæpper og gulve. Vores hensigt er klar - vi ønsker at være trekantsområdets førende leverandør af alle former for gulvbelægning. Du finder sikkert noget der er bedre og billigere hos os. 

Vejle Gulve A/S er din førende leverandør af tæpper og gulvtæpper i Vejle og omegn. Vi har et omfattende udvalg af tæpper i forskellige stilarter, materialer og designs, der imødekommer enhver smag og boligindretning. Vores primære fokus er at tilbyde vores kunder enestående kvalitet og holdbare produkter, der skaber et komfortabelt og hyggeligt hjemmemiljø. 

Hos Vejle Gulve A/S kan du finde et bredt udvalg af anerkendte kvalitetsmærker. Vi samarbejder kun med velkendte producenter, der er kendt for deres materialer og holdbarhed. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde produkter af høj kvalitet, der kan modstå daglig slid og samtidig holde sig pæn i lang tid. Vi kan hjælpe uanset om det er til privat brug, kontor eller erhverv. Vores team står altid klar til at hjælpe og vejlede dig med at finde det perfekte tæppe eller gulvtæppe til dit hjem eller kontor.

Kontakt os her

Byens største udvalg af tæpper i Vejle

Når du besøger os finder du byens største udvalg af alle former for gulvbelægning. Vi fører alle de anerkendte mærker inden for tæpper, som du allerede kender. Vi har et udvalg af både væg-til-væg tæpper, tæppefliser, afpassede tæpper og meget mere. 
Vi har restpartier til uhørt lave priser, så du kan helt sikkert finde noget hos os, som falder i din smag. Med tæpper kan du skabe varme og hygge i din bolig eller virksomhed. De er ofte bløde og behagelige at gå på og er lunere end hårde gulve. 

Professionel rådgivning i tæpper

Med vores store erfaring inden for tæpper står vi klar til at yde professionel og faglig rådgivning for alle vores kunder. Vi ved alt om gulve og den viden deler vi meget gerne ud af. 
Det betyder at vi hjælper dig med at finde det rette produkt til dig og din personlige stil. Vi vejleder dig også i hvilke produkter, der egner sig til dit tæppe og i hvordan du bedst vedligeholder tæppet, så du har glæde af det længst muligt. 

Køb tæpper i Vejle

Besøg os i vores fysiske butik på adressen Sjællandsgade 25B, 7100 Vejle.
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe på telefon 72 62 20 20 eller sende en mail til vejlegulve@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.