Gulve til ethvert formål

Vejle Gulve A/S har et stort udvalg af gulve. Besøg vores butik på Sjællandsgade 25B, 7100 Vejle. Kom forbi og få vejledning og drik en kop kaffe imens vi sammen finder den bedste løsning for jer. Vi har været i branchen i mere end 50 år, så vi har opbygget en bred erfaring inden for kvalitetsprodukter og typer af gulve til ethvert behov. Vores mål er at blive den førende leverandør af gulve og tæpper i Vejle og trekantsområdet.

Forskellige typer gulve til ethvert behov

Uanset hvilken type gulv du søger, har vi det rette valg til dig hos Vejle Gulve A/S. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvtyper, herunder trægulve, laminatgulve, vinylgulve og tæppegulve. Hver gulvtype har sine unikke egenskaber og fordele, der kan tilpasses forskellige rum og præferencer. Vi står klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige og holdbare løsning til jer. 

Kontakt os her

Vejles største udvalg af gulve

Vi tilbyder alle former for gulvbelægning og hos os finder du byens største udvalg. Vi har alle de anerkendte mærker inden for trægulve, klinker, fliser, vinyl og mange andre typer af gulve. 
I vores brede udvalg af alle typer af gulvbelægninger, kan du helt sikkert finde et gulv, som passer ind hos dig. Vi har restpartier til uhørt lave priser, så vi er endda billigere end mange andre gulvforhandlere.

Få professionel rådgivning i gulve

Er du i tvivl om hvilket gulv du skal vælge eller har du brug for anden rådgivning, så deler vi gerne ud af alt den viden vi har fået med mere end 50 års erfaring. Vi ved alt om gulve, så du kan bare spørge løs.
Vi lytter til dine ønsker og behov for et nyt gulv og hjælper dig med at vælge det produkt, som tilfredsstiller dig og som går sammen med din personlige stil. Hvis det gulv du vælger har brug for vedligehold eller andre produkter, så rådgiver vi dig selvfølgelig også i det. 

Køb dit nye gulv hos Vejle Gulve

Du er altid velkommen til at besøge os i butikken på adressen Sjællandsgade 25B, 7100 Vejle.
Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 72 62 20 20 eller sende din besked til vejlegulve@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.