Skal der et nyt gulv til, så kom forbi hos Vejle Gulve og ta’ et kig i butikken på Sjællandsgade 25B, 7100 Vejle. Vi er klar med en kop kaffe, mens vi hjælper dig med at finde det nye gulv til boligen eller virksomheden.
Vi har været i gulvbranchen i mere end 50 år. Vi har et mål om at være den førende leverandør inden for gulve og tæpper i hele trekantsområdet. Hvis du ledt efter nyt gulv andre steder, så finder du sikkert et bedre og billigere produkt hos os. 

Vejles største udvalg af gulve

Vi tilbyder alle former for gulvbelægning og hos os finder du byens største udvalg. Vi har alle de anerkendte mærker inden for trægulve, klinker, fliser, vinyl og mange andre typer af gulve. 
I vores brede udvalg af alle typer af gulvbelægninger, kan du helt sikkert finde et gulv, som passer ind hos dig. Vi har restpartier til uhørt lave priser, så vi er endda billigere end mange andre gulvforhandlere.

Få professionel rådgivning i gulve

Er du i tvivl om hvilket gulv du skal vælge eller har du brug for anden rådgivning, så deler vi gerne ud af alt den viden vi har fået med mere end 50 års erfaring. Vi ved alt om gulve, så du kan bare spørge løs.
Vi lytter til dine ønsker og behov for et nyt gulv og hjælper dig med at vælge det produkt, som tilfredsstiller dig og som går sammen med din personlige stil. Hvis det gulv du vælger har brug for vedligehold eller andre produkter, så rådgiver vi dig selvfølgelig også i det. 

Køb dit nye gulv hos Vejle Gulve

Du er altid velkommen til at besøge os i butikken på adressen Sjællandsgade 25B, 7100 Vejle.
Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 72 62 20 20 eller sende din besked til vejlegulve@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.